Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان از برآورد خسارت ۹۰۰ میلیارد تومانی به شهرستان‌های سیل‌زده استان خبر داد. - اخبار استانها -

منصور شیشه‌فروش در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم دراصفهان، پیرامون میزان خسارات ناشی از وقوع سیلاب در شهرستان‌ها و روستاهای اصفهان اظهار داشت اظهار داشت: در پی فعالیت سامانه بارشی چند روز اخیر و جاری شدن سیل در استان اصفهان، خساراتی بالغ بر 900 میلیارد تومان به 18 شهرستان استان وارد آمد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: بیشترین میزان خسارت در بخش کشاورزی حادث شده و در این بخش حدود 600 میلیارد تومان خسارت برآورد شده و حدود 4000 هکتار از اراضی زراعی، 50 هکتار باغات خسارت دیده‌اند. علاوه بر این 500 کلنی زنبور عسل، 30 واحد پرورش دام و طیور، 10 واحد پرورش ماهی از بارندگی‌های اخیر آسیب دیده‌اند. همچنین جاری شدن سیل به قنات‌ها، استخرهای ذخیره آب و کانال‌های کشاورزی نیز خساراتی را وارد کرده است.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان تصریح کرد: در بارندگی‌های اخیر 98 کیلومتر از راه‌های روستایی و جاده‌ای سطح استان آسیب دیده‌اند و همچنین به 61 دستگاه ابنیه فنی و پل‌ها دچار خسارت شدند.

وی پیرامون میزان خسارت وارد شده به عشایر استان اصفهان گفت: در پی جاری شدن سیل حدود 213 کیلومتر از ایلهای عشایری آسیب دیده و همچنین 1220 راس دام تلف شدند و 870 چادر عشایر از بین رفتند. علاوه بر این بارندگی‌های چند روز گذشته به 750 واحد مسکونی آسیب رسانده که از این تعداد حدود 250  واحد نیاز به بازسازی دارد و سایر واحدها نیازمند تعمیرات هستند. درپی بارندگی‌های این مدت برخی از معابر شهری و روستایی و شبکه آب روستاها هم دچار خسارت شدند.

شیشه‌فروش گفت: در پی بارش‌های پراکنده و رگباری و راه افتادن سیلاب در جاده کمشچه به اردستان، نیروهای پلیس راه و راهداری ترافیک خودروهای عبوری مدیریت کردند، همچنین در محدوده اراضی زفره و فشارک شهرستان کوهپایه سیلاب ناگهانی به وجود آمد که نیروهای امدادی موفق شدند سیلاب را به مسیر سد زاینده‌رود هدایت کنند.

ارسال 64 تانکر آب‌رسانی به اصفهان و یزد در پی وقوع سیلامام خامنه‌ای: مسئولان تدابیر لازم را برای ترمیم آسیب‌های سیل بکار ببندندجزئیات خسارات سیل در شهرستان رفسنجان + عکس

وی از مسدود شدن یکی از محورهای فرعی استان خبر داده و افزود: محور فرعی نورآباد به سی‌سخت در بخش پادنای علیای به علت وقوع سیلاب مسدود شده که با حضور به موقع عوامل راهداری و بسیج سازندگی در محل تنگه و رانش، بازسازی این محور انجام پذیرفته است.

انتهای خبر/170

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۶۲۹۲۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خسارت ۳.۲ میلیاردی سیل اخیر به تأسیسات پارک ملی هفتادقله

مدیرکل محیط زیست استان مرکزی گفت: براساس برآورد اولیه، بارندگی و سیلاب اردیبهشت ماه امسال بیش از ۳ میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان خسارت جدی به زیرساخت‌ها و تأسیسات پارک ملی هفتاد قله از جمله تخریب فنس‌ها، جاده‌ها، کانال‌ها و آبشخورها و غیره وارد کرد. - اخبار استانها -

به‌گزارش خبرگزاری تسنیم از اراک، یوسف یوسفی پیش از ظهر امروز در جمع خبرنگاران با اشاره به خسارت ناشی از سیلاب و باران به پارک ملی هفتاد قله، اظهار داشت: سیلاب اخیر موجب تخریب تعدادی از آبشخورهای حیات وحش شد که با توجه به نزدیکی به ایام گرم سال نیز ضرورت تأمین آب برای حیات وحش منطقه احساس می‌شود.

وی افزود: براساس برآورد اولیه، بارندگی و سیلاب اردیبهشت ماه امسال بیش از 3 میلیارد و 200 میلیون تومان خسارت جدی به زیرساخت‌ها و تأسیسات پارک ملی هفتادقله ازجمله تخریب فنس‌ها، جاده‌ها، کانال‌ها و آبشخورها و غیره وارد کرده است.

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان مرکزی با اشاره به اهمیت اکولوژیکی و زیستی پارک ملی هفتاد قله در حفظ گونه‌های گیاهی و جانوری و لزوم رسیدگی هرچه سریعتر نسبت به رفع مشکلات ایجاد شده، بیان کرد: بازسازی هرچه سریعتر آبشخورهای آسیب‌دیده و احیای آبشخورهای جدید در دستور کار قرار دارد تا خسارت‌های فنی وارده به برخی از آبشخورها تا جای ممکن رفع شود.

یوسفی خاطرنشان کرد: خوشبختانه در جریان این سیل تلفاتی در حیات وحش منطقه وجود نداشت، اما این سیل همچنین آسیب‌هایی به تأسیسات آبرسانی وارد کرده، که موضوع در حال پیگیری است.

انتهای پیام/711/

دیگر خبرها

  • خسارت ۳.۲ میلیاردی سیل اخیر به تأسیسات پارک ملی هفتادقله
  • خط کشی ۳هزار و ۵۰۰ کیلومتر از محورهای مواصلاتی سیستان و بلوچستان
  • خسارت ۵۲۰ میلیاردی سیل به اردستان
  • محورهای مواصلاتی،متحمل بیشترین خسارت سیل در خراسان جنوبی
  • راه‌های مواصلاتی قربانی سیلاب‌های اخیر در خراسان جنوبی/ خسارت‌ها برآورد می‌شود
  • خسارت ۸۸۳ میلیاردی سیلاب در شهرستان کلاله
  • بیشترین خسارت سیل در خراسان جنوبی به محورهای موصلاتی وارد شد
  • خط کشی ۳۵۰۰ کیلومتر از محورهای مواصلاتی سیستان و بلوچستان
  • خط‌کشی ۳۵۰۰ کیلومتر از محورهای مواصلاتی سیستان و بلوچستان در سال ۱۴۰۲
  • خسارت بارش تگرگ به ۲ روستای ششتمد خراسان رضوی